luni, 6 septembrie 2010

ACSA

ACSA sau cum i-a spus Silvica "activitate cu caracter sexual autorizata" a ajuns pe masa parlamentului - nu ca domnul Petru Calian nu ar fi studiat-o in toti porii pielii dupa cum am scris pana si eu in acest blog, dar de data asta pare un proiect de lege serios, si nu o scuza puerila, pe care il vom trata ca atare:
Prostitutia este pentru Barbati si Femei, nu si pentru homosexuali. In principiu este o idee foarte buna, pentru ca prostitutia homosexuala seamana cu facutul focului in epoca de piatra: freci doua bete si te astepti sa mearga treaba!
Intre drepturile fetelor se numara dreptul la demnitate si dreptul de a renunta oricand fara instiintarea prealabila. Eu banuiesc ca litera si spiritul legii spun cam asa: ca daca fetele ar executa la locul de munca si preavizul legal de 15 zile, matroana le va repartiza clientii in asa fel incat s-a dus dracu demnitatea!
Pun pariu ca PDL va vota din cauza presiunilor interne aceasta lege. Videanu, acum ramas fara portofoliu, nu poate ajunge la sapa de lemn si evident la salariu de 1500 lei cu sotia somera (cu rochii de 100.000 de euro), iar baiatul la facultate (in strainatate) si a vazut o noua oportunitate de afacere cu contracte babane de la primarie si anume: el pune bordurile, iar fetele fac trotuarul!
Aigata!

Un comentariu: