miercuri, 12 ianuarie 2011

O foca a hranit un fotograf.

# Un fotograf a facut o serie de poze subacvatice cu animalele din zona arctica si a fost foarte surprins sa vada si sa imortalizeze pe pelicula un comportament de-a dreptul filantrop din partea unei foci leopard, careia i s-a parut ca tovarasul este un pic cam pricajit si infometat si a inceput sa ii serveasca pinguini deja capturati de ea. Cu cat omul ii respingea pinguinii rand pe rand, ea ii manca in fata lui, asigurandu-se ca o vede.
Noroc ca fotograful era englez si ca in Anglia criza nu e asa de mare, daca ar fi fost roman cred ca cerea portie dubla.
# Tot in lumea animalelor, se cam intampla in ultimul timp sa moara pasari si pesti inexplicabil. Si in Romania s-a intamplat la Constanta, unde un stol de grauri au fost gasiti morti in fata unui bloc. Se spune ca au fost morti de beti, dar personal cred ca au fost morti dupa Bianca lui Bote.
# Invatatoarea nepoatei unei colege de munca i-a intrebat pe copii ce sunt parintii lor. O fetita din clasa a zis ca tatal ei e somer. Invatatoarea a spus: "vrei sa spui sofer, cred". Ba nu doamna, cu M, SOMER!
Aigata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu