vineri, 10 octombrie 2008

Electoratul vazut ca o femeie neinstruita























Electoratul este acea cutie cu maimute, din care la fiecare 4 ani se scoate cate una, se flutura in culori portocalii, rosii sau galbene si se vara la loc, unde mai sta inca 4 ani.

Pe de alta parte (nu pe verso) electoratul poate vi vazut ca o femeie neinstuita, pe care un Don Basescu o seduce, ii promite ca o sa traiasca bine si apoi o abandoneaza.

As avea urmatoarea initiativa legislativa si anume: daca domnul X promite constructia de 300 de km de autostrada la inceputul campaniei si se dovedeste ca ma minte ar fi square and fair ca atat cat a stat la guvernare sa stea si la puscarie.

Aici ma gandesc la saraca femeie sedusa si abandonata ... trebuie sa dea si Don Juanul de Romania socoteala cuiva.

Pana una alta ... Mai curat si mai usor cu votul de la popou.

Un comentariu:

  1. Mai eu te-as corecta la o chestie. Romania deja nu mai e femeia aia nestiutoare care cade in mrejele lui Don Basescu, si deja o pot numi o curva proasta. Pai in puii mei a cazut in mrejele lui Iliescu, Lui Constantinescu, dupa iar lui Iliescu (ca de curva nu se invata o data mai vrea si a doua oara), si acum Basescu.Romania zic eu ca a devenit o adevarata "diva" de Calea Dorobanti, acea Cristina Spatar a Europei.(cei care nu stiu cine e, o femeie de moravuri usoare, sa nu ii zic curva, a Romaniei)

    RăspundețiȘtergere