joi, 22 iulie 2010

Finalul desenelor animate (IV)

Spunea un prieten ca nu ii place mirosul de Oust, caruia ii fac astia reclama la Tv, in combinatie cu rahatul. Cei de la Johnson nu trebuie sa se panicheze, in cele din urma e o chestiune de gust... sau mai bine zis de miros!
Un parlamentar german vrea sa puna un impozit pentru cei cu greutate mai mare. La noi Guvernul va pune o taxa pentru cei cu p**a mai mare. Valoarea taxei se va stabili in conformitate cu normele merceologice cu rigla si sublerul, sa nu mai zica nimeni ca in Romania nu s-au luat "masuri anticriza".
Niste cercetatori au stabilit ca raza protonului este mai mica cu 4% din cat se credea. Sa fac o paralela cu aliniatul de mai sus, asta inseamna ca si organul se reduce cu 4%. Partea ironica este ca cei care o au mai mare pierd mai mult decat noi astia care o avem mai mica.
Astia l-au dezgropat pe Ceausescu desi nu inteleg de ce trebuia sa se stie daca era pitit acolo sau nu. Leana a tipat ca si in 89. "Tovarasi! Tovarasi, asezati-va linistiti la locurile voastre ... de veci"!
Aigata!

Un comentariu:

  1. Hello!

    Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
    Site-ul cu picturile mele (800 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
    As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

    Adrian Moisa, tuning auto si moto

    Y!mess desene_aerograf sau la telefon 0743521412.
    Mii de multumiri, Adrian

    RăspundețiȘtergere