miercuri, 18 mai 2011

Estonii au chef de glume.

Domnisorii Mr. Juur si Mr. Kivirahk de la Radio2 din Estonia(?!), o tara pe care sigur nu as fi stiut sa o arat pe harta inainte sa o caut pe goagal, nu s-au multumit sa fie simpli prezentatori la Eurovizion-ul lor, ci au gasit de cuvinta sa faca si ceva considerente personale la adresa cetatenilor din toate tarile participante, catalogate chiar si de presa estona ca fiind "arogante si ieftine".

Printre altele despre Romania au spus ca "este o tara cu barbati urati, cateva fete frumoase si homosexuali atractivi".

Pai bai dovleceilor cum ati ajuns voi la concluzia ca noi avem homosexuali atractivi? Ati venit cumva cu vreun program Carpathian Garden de la ministresa turismului si in loc sa va faca turul Romaniei v-a facut turul pantalonilor la Purple?!

Oricum nu stiu daca sunteti in fiecare zi atat de prosti sau ati facut un efort special alaltaieri...

Pai daca e sa fim aroganti si ieftini hai sa spun eu cate ceva despre Estonia:

Estonia este tara unde te impiedici doar de gheata si de prosti si unde si gainile sunt curve!

Aigata!

4 comentarii:

  1. suge-mi-ar cucu de gaozari degerati, ala din stanga cred ca e pasivul ca e asa mai durduliu si cu latura feminina mai dezvoltata. aigata
    PS: pentru tine alintache...schimba dracu sistemu de postare ca de aia nu comenteaza lumea...iti ia o ora ca sa se aprobe comentariu

    RăspundețiȘtergere
  2. astept un post despre sfarsitul lumii de duminica

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci asta cu "astept un post despre sfarsitul lumii de duminica" e cum ar spune Basescu, mogulul media si tonomatul :))

    RăspundețiȘtergere