sâmbătă, 21 mai 2011

Sfarsitul Lumii in patru acte

Daca tot a cerut cineva anonim sa scriu si despre sfarsitul lumii, ca si cum ar fi fost un mare mogul de presa si eu tonomatul, dupa principiul cititorul nostru, stapanul nostru, am zis sa fac un pic de caterinca si despre sfarsitul lumii, dar din lasitate dupa ce trece ziua de 21 mai.

M-am trezit sambata cum s-a crapat de 12 si am deschis stangaci geamul sa intre aerul curat. Ma uit asa mai cu coada ochiului ... soare ... verdeata ... vreme frumoasa ... veselie ... biciclete .. role ... mingi ... zic "fratioare nu arata chiar rau pentru sfarsitul lumii"...

Profetul curului a profetit asa "la ora 18 pe fiecare meridian dumnezeu ii va lua pe cei credinciosi, iar pacatosii vor ramane sa sufere pana in octombrie 2011". Asta cu la ora 18 pe fiecare meridian e ca si cum sfarsitul lumii ar fi un fel de anul nou, adica vine treptat pe tot globul.

Pai la noi la romani nu e valabil ca la noi nu se termina suferinta in octombrie 2011, la noi se va termina oarecum o suferinta dupa parlamentarele din 2012 cand va avea PDL minoritate si cade Boc. Si tot atunci incepe iadul cu adevarat ca tot in 2012 incepem sa dam ratele la FMI inapoi si o sa avem de plata in vecii vecilor A..igata!

3 comentarii:

  1. aahaha super! mogulul iti multumeste. :)) ai zis ca e mai bine sa scrii dupa, pentru ca in caz ca vine pe bune sfarsitu lumii, sa nu iti fi pierdut timpul aiurea postand, cand de fapt te gandeai ca mai bine sa profiti la maxim de ultimele placeri adevarate ale vietii, in care faci totul penrtu tine si nimic pentru altii :) mai ales pentru cetitori :D

    RăspundețiȘtergere
  2. + ca nu stiu cum de nu te-a frapat faptu ca profetia curului zicea ca "doar 2% din oameni vor ajunge in rai" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai am zis sa nu incep cu caterinca din prima si sa ii dau omului o sansa. Acum cica a declarat ca judecata s-o fi facut in cer :)

    RăspundețiȘtergere