joi, 9 iunie 2011

Gianina Corondan si banca de sperma

Pasiunea mea in metrou e sa citesc tabloidele din mana altor oameni.
Astazi in Click era titlu mare: EXCLUSIV! Gianina Corondan vrea sa apeleze la o banca de sperma.

Acum daca stau si eu sa ma uit la ea ca arata ca o scandura ciufulita ma gandesc ca are dreptate cand spune ca e multumita pe plan profesional, dar nemultumita pe plan personal mai ales dupa divortul din 2007 (am aflat din acelasi tabloid).

Nu am stat sa citesc mai departe mai ales ca urma statia Dristor 2, corespondenta cu statia Dristor 1 si trebuia sa cobor, dar ma gandesc ca interviul s-ar fi continuat cam asa:

- Mereu am avut suflet de actrita porno, dar mereu am fost dezavantajata de fizic si de faptul ca am impresia despre mine ca am ceva in cap. Acum avand in vedere ca de la divort incoace nu s-a mai culcat nici un barbat cu mine, ma gandesc sa apelez la o banca de sperma, sa iau recipientul acasa si sa ma stropesc in baie pe sani ... poate un pic si pe fata ...

Aigata!

4 comentarii:

  1. prietene esti dus, cine dracu a crezut ca fata asta a fost vreodata maritata (pardon insurata). ca nu sunt f sigur ca e muiere pana la capat.

    ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene si eu ma simt dus ... Si scriu ca atare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scriind un articol despre un asemenea subiect faci ce fac si tabloidele. Acum depinde cui vrei dumneata sa te adresezi !

    RăspundețiȘtergere
  4. ahahahaha in sfarsit ti-ai revenit cu scrisul :)))

    RăspundețiȘtergere