miercuri, 8 aprilie 2009

Adrian Iovan joaca la loto!


Sextragerea sextraordinara Loto Porno!

Exista o anumita categorie de impozite care se numesc impozite ascunse (de exemplu cum sunt accizele - incluse in pretul produsului). Loto este un fel de impozit ascuns, este impozitul pe prostie. In mod logic si indubitabil si eu cotizez la stat din cand in cand.

Dezvoltarea unui biznis poate fi de doua feluri: dezvoltare extensiva si dezvoltare intensiva. Afacerea Loteriei Romane a intrat in faza de dezvoltare intensiva. Adica hai sa o judecam la rece! Cum sa fac eu ca institutie a statului sa strang mai multi bani, mai ales pe timp de criza cand e nevoie asa de mare? Hai sa alcatuim un set de masuri:

1. Nu dau premiul T luni, dar incasez in fiecare saptamana.
2. Creste premiul, creste tentatia, cresc incasarile saptamanal, nu dau premiul T-1 luni.
3. Dau premiul pe aranjament .
Dar nu despre asta vroiam sa va povestesc in seara asta! Ghici cu cine am fost coleg de joc la 6 din 49? Eeeeeiii bine ...... cu Adrian Iovan frate! Daca muriti de invidie si sunt sigur ca v-ati urca pe pereti daca nu ar fi asa de abrupti, poate il intalniti la Agentia de pe Ion Mihalache langa piata 1 Mai.

Eram cu un prieten, pe care l-am rugat sa ii faca o poza ca sa pun si eu pe blog o fotografie inainte sa apara in tabloide. Operatiunea a esuat din cauza ca atunci cand i-am spus prietenului ca a impuscat un om s-a emotionat si i-a tremurat mana.

Chiar daca nu am facut o galagie de bani sa vand poza aia, mi-am jucat sansa ca orice muritor (care nu moare de mana lui Adrian Iovan!) si am pus un bilet cu urmatoarea varianta complexa:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu