marți, 9 iunie 2009

EBA, Vadim si Becali s-au dus Pac-Pac la parlament!

Dupa o campanie electorala agresiva, care a avut si sustinerea ziaristilor romani (vezi foto), EBA s-a ales, draga domnule, in Parlamentul European. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe buletinele de vot si fata lu' tata s-a intors in partidul lu' tata, dand un mare flit/jet electoratului prostit care a votat-o ca femeie independenta.
Dupa ce ne-a prezentat platforma program care pe mine m-a dat pe spate, fata lu' tata vazuta cu carnetul de membru, din nou, ca sa nu zic alte sinonime pentru cuvantul membru in partidul care probabil dupa fuziune se va numi PEDELEBA, a petrecut cu apropiatii si cu seniorul la restaurantul Pescarus unde lautarii i-au cantat "fetele lu' tata". (si desi pare gluma, nu e!)
CV Tudor se duce cu Dl George Becali, pentru profani Gigi, care mai repeta un pic engleza, cam o luna si Pac-Pac ei 3 (si inca unul din PRM) vor face cat restul de 30.
Acum cearta e ca cine a castigat? PDL sau PSD? Dupa parerea mea TOTI AU CASTIGAT!
Imi place ca Norica Nicolai e si ea europarlamentar, probabil o sa o duca pe nepoata-sa sa voteze in locul ei si in parlamentul european cum a dus-o si in parlamentul romaniei.
Teodor Stolojan nu intelege ca dupa ce refuzi odata functia de presedinte al Romaniei si odata functia de prim ministru nu mai ai ce cauta in politica.
Ma rog ... niste trebi!
Aigata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu