joi, 4 iunie 2009

Fotografie urbana pur romaneasca! (II)

Prea cuviosul fotograf va aduce astazi o reclama a casei domnului! Desigur multi m-ar intreba: A domnului Presedinte? A domnului Prim-ministru? A domnului Prefect? Nuuuu. Este a domnului de sus (adica seful al mare).
Este o reclama la acoperisuri unde parintele prea cinstit si colector de comisioane de la firmele expozante a demonstrat ca de data asta are "toata tigla pe casa" si nu doar ca o are ci ca e si de firma: GERARD!
Daca ramanem in aceasta zona religioasa, sa facem o referire si la lumea celor drepti: este o fotografie de la un "atelier" de pompe funebre care imi aduce aminte de vorba lu' Cheloo "Decat sa ma duc dintr-o viroza / Mor de supradoza si ma trag in poza". Faceti zoom si vedeti cat de voioasa e domnisoara blonda ... cum beleste ea fasolele pe fotografia pentru piatra funerara. De exemplu daca te duci cu fata aia la judecata te apoi, o sa te ia Sf. Petro la intrebari: Ce esti fata asa de fericita? Vrei sa te acuz de "sfidarea curtii"?!
Daca glumele ti s-au parut un pic nesarate, poate este din cauza sarii light. Sarea cu 51% mai putina sare! ! ! Bai, cum gatu ma-si vine asta?! Daca faceam painea cu 51% mai putina sare, era OK! ... As fi putut sa inteleg (poate!), DAR sa faci sarea cu 51% mai putina sare?! Cred ca raspunsul era simplu: Meltene, pune mai putina sare in mancare! Ca sa faci mancarea mai Light. Dar raspunsul producatorului e: Pune la fel de multa "sare" cu un continut mai scazut in SARE!
Cand ai un volum constant (cel al cutiei) si faci sarea cu 51% mai putina sare, inseamna ca iei din ea, deci inseamna ca pui ceva in loc. CE? Coca?
Aigata!

Un comentariu: