vineri, 29 mai 2009

EBA: Atata capul ai!


Aflata in vizita la Ploiesti, EBA nu a ascultat consideratiile domnului Crin Antonescu, care s-a saturat de "pipitele" din politica, si s-a hotarat sa le arate copiilor de la gradi ca e fata citita. S-au adunat 200 de ciutani la cererea primariei Ploiesti, al carui primar este PDL-ist - intre noi fie vorba, si inghesuiti intr-o sala de sedinte.
Cum sa le demonstreze EBA ca e fata citita? A vrut sa le citeasca povestea Fat Frumos cu palosul gros. Hai mai ca am glumit, cu "parul de aur". Numai ca EBA nu a sosit chiar la timp si copiii au asteptat o ora in caldura de 35 de grade si au cam inceput sa faca scandal. Din acest motiv EBA nu le-a mai citit decat 2-3 pasaje si le-a promis ca va trece pentru finalizare alta data. Ca a fost "fara finalizare" actiunea.

Avand in vedere facultatile pe care le-a facut si studiile in strainatate la care doar a participat (fara sa aibe vreo atestare in acest sens!), a faptului ca "lucreaza" la Luxten 4 ore pe zi (cand are timp) pe salariul de 1000 Euro si a povestit ca "baga niste facturi in calculator", eu sunt de parere ca ATATA CAPU ARE!
Dupa cum spune o vorba: "EBA s-a dat mare la apa mica". Eu o astept sa le citeasca celor de varsta ei: angajatelor de la APACA din Immanuel Kant sau maturatorilor de la REBU din Kama Sutra.

Un comentariu: